Djur i stan

Jag och maken har varit iväg på en liten egen tripp också. Det blev aldrig någon bröllopsresa eller liknande när vi gifte oss förra året, så vi tog några dagar för oss själva det här året istället. Vi åkte till Wien. Men för att vi inte skulle känna oss så ensamma hade barnen skickat med oss några små vänner. Och eftersom de var med på resan så fick de så klart vara med hela tiden.
 
Coop Kaninen (barnen har döpt den eftersom den är köpt på Coop) fick vara med i början av resan. Här väntar han på bussen från parkeringen mot Arlanda.
 
Vad nu? Addis Abeba? Vi flög med Ethiopian Airlines och mot Addis Abeba var det även en mellanlanding i Wien där vi klev av.
 
Små kaniner kan det här med att förkovra sig. Lyxigt ska det vara!  I en av loungerna på Arlanda gick han raka vägen på chilinötterna och brieosten. Vinet var han inte så intresserad av utan lämnade till oss.
 
Här är vi alla framme på hotellet. Mormor Kanin, Coop Kaninen och Morfar Gris har satt sig på fönsterblecket för att spana ut över Donau. Det är inte så illa som det ser ut. Nedanför fönstret fanns en avsats så de kunde inte trilla ner!
 
Även Morfar Gris vet hur man njuter som bäst. Vid hotellet fanns en pool som han gärna besökte.
 
Och efter att ha solat och badat så blir man ju ganska hungrig så en salt fårostsallad satt fint. Den stekta, soltorkade skinkan tyckte han dock var lite läskig så den fick jag.
 
Medan Morfar Gris var vid poolen och sen ut på stan och åt sallad så passade Coop Kaninen och Mormor Kanin på att planera sightseeing.
 
Men vem orkar med sightseeing om man inte får vila lite vid poolen först? Mormor Kanin har visst somnat ifrån sitt korsord också.
 
Så där. Pigg och utvilad orkade hon ta sig hela vägen till Stephanskyrkan.
 
Man kan till och med provsitta på kyrkan!
 
Medan Mormor Kanin var på kyrkliga besök, passade Coop Kaninen på att besöka slottsparken till slotten Schönbrunn. Små kaninben i en gigantisk park.... Men det fanns så många roliga buskar och snår att skutta runt bland så det var inga problem. En mellanlandning med en klassisk apfelstrudel gav ny energi också!
 
Trött i tassarna! Får man åka hem nu?
Dagen efter satte vi oss på planet som åkt från Addis Abeba och som nu skulle upp till Stockholm igen.
De små djuren hade mycket att berätta för barnen när de kom hem. Och många bilder att visa!
Publicerat i Allmänt
#1 / / Mormor:

Så omtänksamma barn ni har , verkligen trevligt med de små djuren som är med överallt å så mycket de fått uppleva .

Mormor

Svar: Haha! Ja, någon liten mus har varit med till Kina också. Kram!
Malin