Dagens I-landsproblem

Å va jag har svårt att läsa när folk väljer att skriva me talspråk:/ De e så otroligt irriterande!!!! Språkpolisen e i farten! Å vem säger "i mån"? Säger man inte "I morrn"? Å så läser man att nån har "blitt"Skriver han där det borde va honom. Ja vet att ja har allvarliga problem här. Å smilisar i löpande text. Hur jobbit e inte de å;)? Guuu, ska sova nu. Mammajobb i mån igen då:)

Äntligen fick ja säga det:)

Oomenaaz = Womanizer

Tillbaka på ruta ett. Stora sonen somnade bra själv i sin lilla säng ett tag. Sen fick han en fullstor säng och vi var lite tillbaka på ruta ett med att stanna kvar inne hos honom tills han somnade. Nu är M ute och reser och jag har inget annat val än att låta honom somna själv när jag samtidigt har en liten bebisunge att ta hand om. Igår var det kalabalik vid nattningen. L hade somnat i bilen påväg hem från mormor och vaknade så klart när han hamnade i sin säng. Hysterisk var bara förnamnet... Idag gick det lättare. Dock fick jag traska runt i huset och sjunga Trollmor för att han skulle höra mig. Trollmor och bara trollmor var det som dög.
En halvtimme sjöng jag trollmor om och om igen. Undrar tro om jag ska spela in när jag sjunger den och sen sätta i en skiva på hans rum och sätta på repeat? Fast det kommer inte att fungera. Tro mig!
Nu sover båda barnen så jag ska också knyta mig.

"Vad gör du fru Lovisa?" "Steker glass!"

Kanske inte steker, men kokar glass gör jag i alla fall. Nu står den på avsvalning och gottar till sig. In i frysen ska den först imorgon.

Det är roligt att fylla år! Jag planerar middagar. Hej och hå vad jag planerar! Choklad och vin och kött och fisk och grönsaker, gratänger, rödvinssås och/eller bearnaisesås (hemkokt såklart), whisky och ostar och dukning så klart.
Det lutar åt att ta ut köksbordet och ta in de båda trädgårdsborden. Jag vill inte ha olika höjd på ett långbord. Så petig jag är då! Sen kommer dukproblemet. Enda lösningen känns som en pappersduk. Jag måste komma på något bättre och jag tror att jag har en idé som jag hoppas blir bra.