Appropå "vill ha"!

För ett tag sedan dör det upp en banner från Anthon Berg där man fick klicka rund bland deras olika smaker på choklad. Man fick klicka i vad man tyckte om de olika sorterna. Då såg jag en jag aldrig sett förut. Mörk choklad med lingon. Visst låter det gott?! Sista sidan var så klart att man fick fylla i vilken choklad man skulle vilja vinna och varför. Jag skrev något bara för att och undrade vart man skulle hitta den där Lingonchokladen här i skogarna. ICA Maxi kanske?

Döm om min förvåning när det kom ett kuvert med...Fairtrade dessutom!
Den är lika god som man kan föreställa sig. Små, små bitar av lingon är det i och den lite syrliga smaken bryter av väldigt bra mot den mörka chokladen.
Jag har aldrig förstått mig på människor som säger man man behöver ta så lite av mörk choklad innan man är nöjd. En ruta är alldeles för lite. Minst två rutor åt gången, men helst fyra... Eller hela kakan... Den här försöker jag dock snåla lite på. Det går inte så bra.

Tack till Anthon Berg!

Skulle vilja ha...

...en ny flaska olivolja. Den här tog M med sig hem från Italien för ett år sedan och även om det finns bra italienska olivoljor i butikerna här så slår de liksom inte de som kan köpas på plats. Kanske är det egentligen mer känslan än innehållet?

Tillfrisknad

Usch. Det är inte kul att vara sjuk och samtidigt ta hand om två barn. Dessutom inte om den ena ska iväg till dagis. I fredags lyckades jag tillslut få på oss alla tre kläder och ta oss iväg. Bilen parkerade jag så nära dörren som möjligt. Egenligen vet jag inte om man får köra så nära, men jag orkade inte gå från parkeringen och hema backen ner till dagisavdelningen. Huga!

Jag blev än mer knäsvag när jag insåg att mannen skulle på julfest på kvällen. Jag skulle inte mäkta med att natta en och mata två och trösta en. Lilla A brukar ha lite, lite ont i magen på kvällskvisten. Inte allvarligt på något vis, men helt nöjd är han inte. Kontaktade min mor och frågade om stora sonen kunde få sova där.
"Kom och sov här alla tre!" fick jag tillsvar.
Det går inte att i ord beskriva vilken lycka! Natten mellan fredag och lördag tror jag att jag i omgångar lyckades skrapa ihop tio timmars sömn! Sen mådde jag ganska bra igen. Fullservice var det också.
Söndagen bestod av lite bakslag, men då stod mannen för fullservisen och jag låg mest på soffan och vilade magen.

Det finns tillfällen när man älskar sin familj alldeles extra!