Hur tänkte de???

Det är ganska kul att titta på Hemnet för att få inspiration. Men det är sällan man får någon jätteinspiration egentligen. I ett hus som ligger ute för 1.900.000kr har man inrett så här i ett av rummen.
Jag bara undrar.... Hur tänkte den/de som tapetserade här???

Förövrigt att det rätt befriande att det är så mycket falsksång i kvällens "Så ska det låta"!

Baka baka liten kaka

Nåja, det blev ingen kaka, men väl hårt bröd idag. Det krävde just ingen insats alls. Degen blandades ihop förhand igår kväll och fick jäsa över natten. Idag kavlade jag bara ut degen och skjutsade in den i ugnen. Det svåra var att få ett jämnt resultat. Men gott blev det!


Några är det flingsalt på. Några är det svarta semsamfrön på. En tredje variant var med ljusa sesamfrön och en fjärde med timjan. Bäst blev flingsaltet!

Allt jag vill göra

Jag skrev ju nyss om allt jag vill göra.
Igår blev det en massa bakat och idag har vi ätit av det bakade.

Men se här vilka projekt jag har framför mig nu!


En 30-årspresent med tillbehör från en vän. Det kliar i fingrarna över allt jag vill producera! Jag har tusentals idéer till vår sommarstuga.


En annan vän dök upp med den här idag. Hon har varit lyhörd för sonens fascination för monster. Han som vill ha en monstergardin. Den är snart klar, men jag har bestämt mig för att det ska vara tänder på gardinen och de tar en stund att sy. De var lite pilligare än jag trodde att åstadkomma. Men nu ska här bli monster av!

Tack för inspirationsböckerna!!!

Nu ska jag mata min vetesurdegsgrund och njuta av ett rent kök!