Rött och fint

Kolla, kolla!

För snart en vecka sedan

För snart en vecka sedan gick vi in i vecka 33. Magen håller en fin form, men jag tror att den här lilla knodden ligger på exakt samma sätt som sin bror. På längden liksom. Det blir svårare och svårare att ta sig ner till golvet och det både ömmar och stramar lite här och där. Sammandragningarna blir fler och fler, men de gör inte ont. Magen blir bara som en skidbacke och avslöjar vart bebisen ligger. Riktigt ont gör det när jag kör bil dock. Det blir inte några sammandragningar, men riktigt ont gör det längst ner i magen. Det är väl ligamenten som inte gillar att benet är fastlåst i en och samma position på gaspedalen.

I övrigt blir jag tröttare och tröttare och får mer och mer sendrag i fötterna. Och fram på smalbenet! Jag och sonen gav oss ut på cykeltur idag men fick vända snabbt bär jag insåg att vänster fot var helt förvriden i sendrag. Cykeln fick parkeras utanför ytterdörren och jag fick gå baklänges som i moon-walk (helt på tå) in till hallen. Sen tog det nästan tjugo minuter innan jag kunde stå vanligt igen.

Här är maggen i lördags. M ger bebisen fyra veckor till. Jag ger den fem till sex veckor till...

Stugbygge

Här kommer en liten uppdatering gällande sommarstugan. Det har gått i en rasande fart där uppe och jag vill lova att M har ont i hela kroppen. Tack också till M's kompis M som hjälpt till och till svärföräldrarna. Själv har jag endast haft nöjet att grilla korv och bada fötterna där uppe. Inte helt fel det heller, men jag känner mig inte så delaktig. Kroppsformen sätter stopp för tillfället.


Stuga på plats! Här framför kommer en inglasad altan på 20 kvadrat att byggas. Stugan är på 22 kvadrat... Plus loftet som är på ca.8 kvadrat.


Bild tagen från vattenbrynet. Här syns gäststugan (gamla stugan alltså) längst till vänster samt nya dasset längst till höger. Bakom stugan en bit upp är vändplanen.


Den här utsikten från frukostfönstren kan man väl leva med...


Det vänstra av de två övre fönstren.


Det högra fönstret. Ytterdörren är till höger om detta fönster sett inifrån.


Gäststugan är målad och klar! Nu ska bara laminatgolvet in, sängarna komma på plats och gardiner hängas upp (så man kan sova mörkt). Sen är den i princip klar! Någon hylla ska också komma upp och jag tror att vi ska ta upp stugans ursprungliga ljusblå färg på sådana saker. Jag gillar färgen och så kan något få visa hur det var när vi köpte stället.

I helgen är tanken att vi ska måla stugan. Om vädret tillåter vill säga. Sedan är det bara plåt på taket som ska på plats och så borde vi lägga in ett golv. När vi kom hit i lördags satt en liten gråsparv och tryckte i sovrumsdelen. Det var ett elände att få ut den. Stackars liten... Så för att skona skogens djur från en grym död borde vi täta till stugan inför vintern.