Back in business!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen... Fast det kommer säkert att bli lite mer frekvent än tidigare. Jag sitter för tillfället i ett väldigt trevligt hus i Gagnef. Jag kommer heller inte bara att sitta här tillfälligt, jag kommer numera att ha min bas här. Det blev en kort Irlandsvistelse, men saker och ting blir inte alltid som man tänker sig. Besviken skulle man kunna säga att jag är. Så nu är jag arbetslös och lycklig! Tänk att man kan lämna ett jobb och vara mer än nöjd! Sedan eftermiddagen när jag lämnade allt på det där jobbet har jag varken haft ont i huvudet eller i magen en enda gång.

Vad som händer nu vet jag inte riktigt. Jag har slängt ut lite krokar här och där och helt negativt verkar det ju inte vara, men... Man ska inte hoppas på för mycket heller.

Dåligt väder.

Burr...! Här har det varit full storm i ett par dagar. Det har tokregnat och tokblåst. Om man har gått ut har man fått kämpa emot så man inte har följt med vinden. Det har nästan blåst  lika mycket inne som ute. Ljusen på köksbordet har fladdrat ordentligt. Idag är vädret helt ok. Mulet men runt 11-12°. Längs vägarna växer fullt med påskliljor och det är helt underbart vackert!

Jag tyckte att jag frös när vi var i Italien för ett par år sedan, men jag vet inte vart jag har frusit mest. Irland eller Italien..? Numera tycker jag att det är helt ok att vistas i min lägenhet om det är 16,5° där inne. 15,5° är däremot lite kallt... Tre tröjor och par stora tofflor så fryser man inte mer än lite grann.

Länge sedan..

Det var ett tag sedan jag skrev något här. Jag har haft fullt upp och när jag har velat säga något har det bara varit elakheter. Därför har jag låtit bli. Inlägget här nedan tror jag att jag lyckades få till ganska vänligt ändå...?

Föregående helg spenderade jag i Köln tillsammans med kameleonten. Jösses vilket hotel vi bodde på. Tycker jag i alla fall som inte har någon direkt hotellvana. Ena hörnet på badrummet (hörnet in mot själva rummet) var i glasbetong. Klarglas innåt och frostat glas ut mot rummet. Utsikt mot domkyrkan.. Jag hade ett mål med hela helgen och det var att gå in i Domen. Sedan måste man ju bara gå upp i tornet också. Över 500 trappsteg upp... Gissa om jag hade träningsvärk i benen i måndags...?

På flygplatsen hem sedan hittade jag fredagens Aftonblad:) Den kostade 44 kronor utan ens en sportbilaga, men jag köpte den ändå:) Marabuo choklad fanns också, men den fick vara. Jag tycker bättre om Lindt, Droste och andra mörka chokladsorter. Att åka till Tysklad var som att åka hem. Dessutom såg vi på Vasaloppet på söndag förmiddag:)