Snälla någon!

Låt mig få sova imorgon bitti - i alla fall en liten stund och gärna längre än till kvart över fyra på morgonen.
Fast å andra sidan gör det inte så mycket eftersom jag ska på floating på förmiddagen! Det ska bli spännande att testa!

Återkommer med detaljer om upplevelsen!

Mer trasigt.

Nu har toaletten gått sönder också. Toaletten på badrummet läcker vatten ut på golvet och toaletten på lilla WC har en otät flottör vilket gör att den droppar vatten i själva klosettdelen - vilket ju fortfarande gör den funktionsduglig till skillnad från den andra toaletten. Nu letar vi alltså efter en ny snygg stol att ersätta den gamla med och eftersom vi är Gangsingar (Gagnefsbor) så ska det även vara så billigt som möjligt. Helst gratis faktiskt, men det är ju omöjligt om man vill ha en helt ny produkt. Jag skulle tycka att det vore rätt schyst (hur stavar med det egentligen?) att ha en gammeldags variant där vattencisternen hänger på väggen och man drar i ett snöre för att spola. En sådan här från Sanova:

WC Efi - 6010V/11V

Frågan är ju vad den kostar.... Den är förmodligen inte helt gratis.

Näsborrar!

Ibland har jag som sagt en aning udda funderingar.
Men har ni tänkt på vad näsborrarna gör för hela utseendet? Fast borrarna är ju en del av näsan som säger mycket om utseendet så det kanske inte är så konstigt. När jag var liten tyckte jag att mina näsborrar såg ut som äppelkärnor i formen. Det kanske jag inte håller med om längre, nu är de bara stora. Sen är det ju lite skumt att det är  två hål som tillsynes går rätt in i hjärnan - i alla fall kan man tycka det som barn - och att det dessutom kan komma ut saker där.

Egentligen tänkte jag på sonens stora fast pyttesmå näsborrar. De får honom att ibland se ut som en liten ledsen hundvalp som man bara vill pussa, krama, gosa och mysa med!