Tvärförvirrad:)

Stackars M, jag låste in honom i huset imorse. En stund efter att jag kommit in på jobbet ringde han och undrade om jag möjligen hade fått med mig hans nycklar till jobbet. Det spontana svaret var nej, men när jag kände efter i jackfickan hade jag både mina och hans nycklar med mig.
- Ja, jag får väl gå ut genom altandörren och be mor och far åka hit och stänga den, sa han lite försiktigt.
Jag hade alltså varit noggrann och låst dörren efter mig och till saken hör att vi inte har något låsvred på insidan av dörren, utan man använder nycklarna även från insidan. 
Igår hade jag både mina bilnycklar med mig.. Vart ska detta sluta?

Jag lever!

Puh! Jag överlevde gårdagens undersökning. Jag kommer senare att få svar på en komplett blodfettsanalys. Blodtrycket var 120/55, så jag kan nog andas ut - hoppas jag.
Det var syster Hasse som tog emot. En karl i 50-årsåldern med kort krulligt hår, rödrutig skjorta och lite skit under naglarna. Jag trodde först att det var någon där inne innan mig eftersom han såg att komma direkt utifrån sågen.
-Välkomen in, sa han. Det gick inte riktigt ihop med hans utseende att han var sjuksköterska, men det säger väl en hel del om ens fördomar.

Blodprov:/

Idag är det hälsoundersökning här på jobbet. Det innebär blodprov... Jag avskyr läkarundersökningar! Har aldrig varit på någon tidigare, men jag har aktivt hållt mig undan. Nu kommer jag inte undan längre utan det är en komplett blodfettsanalys som ska göras. Sedan ska det bli blodtryck, blodvärde och gud vet allt. Jag tror hela tiden att det är trettionio tusen fel på mig som ingen annan har. Egentligen är jag en hypokondriker med stort H, men eftersom jag har en enorm läkarskräck vågar jag inte ens kolla i läkarböcker eftersom jag kanske skulle kunna hitta något som stämmer in på mig. Om jag själv upplever att jag har några symptom? Nej... Men om jag känner efter så kanske kanske huvudvärken är en hjärntumör eller något. Vad vet man? Det man inte vet mår man heller inte dåligt av!