Intensivt, men underbart.

Idag har varit en intensiv dag, men ack så trevlig! Först ett besök hos trollen, sen lunch och snabbstädning, sen till Borlänge för att hälsa på K & O, sen handling, parkeringsböter, och grillnig med J och A. Full rulle alltså och jag njuter i fulla drag när det är full rulle! Tack till alla er som bidrog till er perfekt dag!

Ett till före- och efter

Som tidigare nämnt så har vi ju skaffat oss en sommarstugetomt. Den kräver m y c k e t arbete, men efter att ha varit där ett par helger och röjt och dragit ris så börjar det nu arta sig, men lika m y c k e t finns kvar att göra...


Så här såg vändplanen ut när vi köpte stugan. Det är kanske 40 meter ner till sjön, men den syns knappt för all ungskog som är ivägen.


Nu har vi röjt upp lite och plötsligt möts man av en sjöutsikt från samma vändplats!


Här är våra vackra rishögar vi samlat ihop från tomten.
Och högre kommer de att bli - högarna!

Åh, ett jättehopp!

Igen... Det blir sådana här långa hopp mellan inläggen ibland. Men nu har jag kommit på att det bland annat fattas bilder på mitt före- och efterprojekt angående vardagsrummet.

Kommer ni ihåg hur det såg ut före?


Mer eller mindre i alla fall. Man ser furugolvet, det omålade taket samt den fläckiga spisen.


Det mörka golvet är på plats, taket är vitt, ny matta och nytt bord. Gardinerna ska dock inte vara så som de ser ut här. Det är bara ett test jag har gjort för att komma fram till hur vi vill ha det. Och ja - vi har en gammal tjock-TV och det är ett medvetet val eftersom vi dels inte är nöjda med kvaliteten på nyare apparater samt att vi har en knodd som gärna klappar på rutan... Växthuset på väggen ska också bort och ersättas med foton liksom väggen bakom golvlampan. Just nu känns det lite kalt.