Letar mobil!

Vad ska man ha för mobiltelefon?
Jag är ju lite prylgalen när det väl gäller, men egentligen är jag urbota less på mobiltelefoner och skulle helst önska att jag slapp äga någon och om jag nu ska ha en så ska det bara gå att ringa och SMS'a och kanske MMS'a.

Men så börjar man kolla runt vad som finns...

Jag ska säga också att telefonen jag har idag har fungerat utan problem i fyra år vilket är ganska lång livslängd på en mobiltelefon som alltid slinger med i väskan, fickan, tappas, sullas med... Men nu har den börjat leva ett eget liv och det är rätt tröttsamt.

Det finns ju hur mycket roligt som helst att välja bland! Om jag tänker efter så vore det ju trevligt med en musikmobil, men å andra sidan lyssnar jag ju inte på så mycket musik i mobilen, fast å tredje sidan så kanske det idag beror på att det är extremt krångligt att få in hela låtar i mobilen. Jag måste ladda in musik på jobbmobilen (som jag inte ens har hemma just nu) och sedan skicka över med bluetooth. För många moment för att man ska ta sig an projektet. Så alltså vore det bra med en musikmobil. Sen är det det här med kamera. I min nuvarande finns en jättedålig VGA-kamera med noll upplösning. Sen finns det nya mobiler med 8 megapixelskameror. Fast vad ska jag med så många pixlar till? För att det är häftigt och roligt så klart! Fast egentligen räcker det med några megapixlar så jag kan ta trevliga kort och MMS'a till M när han är på resande fot. Att det ska ingå fotobloggande i mobilen är också nästan ett krav nu när jag vet om att et finns sådana telefoner. Sen får den heller inte se ut hur som helst. Den ska vara SNYGG och ha bra och snygga menyer.
På förmiddagen idag satt jag och letade roliga telefoner och hittade den här hos Silkesmasken. Men vad kommer den att kosta? Jag vill i alla fall ha den - bara för att ha! Men någon måtta får det vara!

Så snälla hjälp mig! Vad har ni för mobiler och är de bra eller krånglar de? Går knapparna sönder? Eller är det andra fel?

Floating

Helgen passerade i rask takt som vanligt.
Lördagen började med en trevlig promenad med C & A (ytterligare en av de där trevligare människorna), sen handling, matlagning och gäster. Det blev kycklingklubbor, boccolisallad, bönsallad med avokado, tomat- och mozzarellasallad, bröd och vin. Squashen som skulle vara med på bordet glömde jag bort. Hemgjord kanelglass till efterrätt...

Söndagen försvann lika fort den med. Jag var i väg som hastigast och köpte ett gäng semlor till mer gäster och så åt vi dem på eftermiddagen. Jag fick bland annat ett presentkort på floating! Det ska verkligen bli jättehäftigt att testa!

Idag ska jag till banken och prata pension. Jag känner mig mogen för det nu. Förövrigt fick jag visa leg på systemet i lördags och det är jag rätt stolt över! Jag ser ju inte ut som tjugo längre precis...

Långpromenad

Har precis kommit in från en långpromenad med L, J och T. Det blev en runda på 7km i rask takt. Skönt! Det är skönt att vara ute och gå med någon som håller samma fart som en själv, men även om jag är känd för att hålla bra fart så tror jag nästan att J tyckte att jag gick sakta. Jag hade fullt sjå att haka på. Eller så jagade vi på varandra? Jag brukar säga till M att han halvspringer ibland, men då säger han till mig att han bara hakar på mig. Men det är väl bara positivt om man hakar på varandra! Nu borde jag ta en dusch. Jag och J borde ta fler promenader också. Vissa människor är trevligare än andra så är det bara.