Elasticitetsmodulen...

... på magen är på god väg mot brottgränsen...

Vart ska detta sluta? Jag upplever magen större än med L vid samma tid. Fast det är väl så med andra barnet när de kommer relativt tätt. Min mor kanske har rätt i när hon tycker att den är lite bredare än med L också. Jag känner mig bredare när jag ser mig i spegeln.
Det är bra fart på den lilla myran i alla fall och det syns redan nu utanpå magen när h*n rör sig som mest. Då är jag bara i v.21. M har haft förmånen att få hälsa på myran också. Det gjorde han redan i v.18 när vi var i Polen.

Fast... Nu liksom för två år sedan har jag väldiga foglossningar. De kommer och går och just idag känns det rätt bra. Dock inte i lördags. Jag tog en promenad på 2km. Det skulle jag inte ha gjort... Efter det kunde jag bara cykla för att ta mig framåt. Fick testlåna ett höftbälte också och det hjälpte ganska bra. Måste nog köpa ett eget. Igår och idag har jag förutom foglossningar och en låsning i ryggen dessutom haft jordens träningsvärk i låren också. Lite tragikomiskt är det allt. Folk har nog haft roligt åt min gångstil idag skulle jag tro. Stelt vaggande och samtidigt smygandes... Svårslaget!

Jeanskjol

Vet ni vad?
Jag har kommit över en skitsnygg mammajeanskjol. Allt tack vare J som rensade garderoben med urväxta mammakläder! Underbara J som vill låna ut den och andra plagg! Just nu är jag henne evigt tacksam.

Det är en kjol från H&M. Väldigt lik de som fortfarande hänger kvar på Kupolen, men den här passar bättre. Fast det är en medium är den inte för stor. Lagom, med lite växamån. Perfekt alltså!

Det kanske är graviditetshormonerna som gör en extra lycklig?
Liksom att jag blir gråtfärdig när jag ser överkörda djur längs vägen... Ekorrar är nog värst. Sedan rävar. Som tur är har jag inte sett någon överkörd katt och det är nog tur. Då skulle jag bryta ihop på riktigt. Stackars, stackars små mjuka ulliga små djur som bara ligger där och blir påkörda om och om igen. De skulle ju bara skutta över vägen och säkert var de glada och lyckliga också. Så kommer en bil och förstör...

Platsannons

Platsannons;
Vi söker Dig som ogillar service, tycker kunder är besvärliga, Dig som tappat leendet på vägen till jobbet, inte klarar av ögonkontakt, hatar barn och är rädd för clowner. Tidigare arbetslivserfarenhet är ingen merit. Passar beskrivningen in på Dig? Välkommen att söka tjänsten som butiksbiträde på Barnens Hus i Borlänge.


Allvarligt talat, hur hittar ett företag så många dåliga medarbetare? Även om de råkar ha en kass organisation så måste väl ändå några vara på gott humör. Eller? Blir de tillsagda att inte vara vänliga?

När vi letade bilbarnstol till Lilla Liten ställde jag mig i kö för att få hjälp. Framför mig stod en tjej som redan fått hjälp. Sen pep de iväg. Både kund och anställd och jag tänkte att kunden kanske skulle få hjälp att hämta något stort på lagret eller vad som helst. Jag väntade på att någon skulle komma tillbaka. Jag väntade och väntade. Och väntade... I tjugo minuter stod jag och väntade och försökte under tiden få kontakt med någon annan. Tji fick jag. Jag åkte till Babyproffsen på Kupolen där de i alla fall är snäppet mer intresserade av sina kunder. Tänk vilken bra hjälp jag fick där och så klart handlade jag/vi bilbarnstolen där istället.

Idag skulle jag handla en bilbarnstol till. Den här gången behövde jag ingen hjälp utan tog den jag skulle ha. Däremot behövde jag hjälp att lyfta ner en traktor från en hylla. Jo då, hjälpen kom. Men tro inte att tjejen sa hej. Sedan visade det sig att det var fel traktor i kartongen hon lyfte ner. Eller rättare sagt så var det inte den modellen jag trodde. Jag berättade glatt att vi gett bort en likadan i helgen och att sonen tyckte så mycket om den.
"Jaha..." blev svaret.
"Men om den är slut här på hyllan kanske den är slut helt och hållet?" undrade jag.
"Kanske det" blev det nya svaret, sen tog hon stegen och gick
"Ja, men tack för hjälpen, jag kanske tittar in senare så och ser om det kommit in fler"

Tjejen i kassan gav tillslut både leende och ögonkontakt, men det kom inte speciellt spontant.

Tänk så mycket roligt det skulle gå att göra av en leksaksaffär och så är det så här.
HANDLA INTE DÄR!!! Om det inte är ett måste...
Hitta presenter till barnen på andra affärer. Själv tycker jag att Ica är en bra leksaksaffär, men då är det där med plasterna och vart kommer grejerna från egentligen och hur stor koll har inköparna? Hur noga är de?