Fett och socker!

Som syrran skulle uttrycka sig.
Faktum är att jag märker att bebisen nu kräver lite mer fett än tidigare. Grädde är otroligt gott! Liksom mycket smör och ost på ljust bröd. Ljust bröd i massor så det är nog dags att tanka lite kolhydrater.

Idag cyklade vi till dagis med en annan familj lite längre bort. Kallt, men väldigt skönt. Jag har dammsugit, stoppat i tvätt i tvättmaskinen, handlat lite och nu myser jag i soffan med datorn i knäet och Malou på TVn. En het kopp kaffe med vispad grädde och en tekaka har jag också fått.

Sista besöket kanske!

Igår var jag och sonen till barnmorskan på koll. Kanske sista gången... Jag fick en ny tid om två veckor igen och förmodligen kommer jag iväg på den kollen också, men man vet ju aldrig med dessa små.

Som tidigare såg allt bara bra ut.
Mitt blodtryck var 100/60
Bebisens hjärtfrekvens låg på 147
Min vikt +13kg

Magen växer inte så mycket längre utan har planat ut på tillväxtkurvan. Jag tycker att det känns lite så där eftersom kurvan legat på mitten och nu är påväg mot den undre kurvan. Enligt barnmorskan beror det mest på att bebisen bara sjunker längre och längre ner så jag får väl tro henne eftersom allt annat såg fint ut. Som hon sa "det är i alla fall ingen 5kgs bebis". Nej tack och lov för det!

Nog lägger sig bebisen längre och längre ner allt. Det känns. Igår var det en liten myra som på något sätt kom åt en nerv i ryggen så det stack ut elektriska impusler upp i huvudet och ner i knäna. Inte jätteskönt.

Varför ska jag sy...

... en åkpåse? Jag hittade den här som jag hade när jag var liten. Min gammelmormor har sytt den om jag inte missminner mig helt. Söt och väldigt retro.