Försäkringskassan överraskar!

Jajjemensan! Försäkringskassan har inte bara varit snabba med att handlägga mitt ärende om föräldrapenning, de har även själva upptäckt att de har betalt ut för lite pengar till mig varför jag har fått en extra utbetalning på drygt en tusenlapp!

Ville bara säga att man blir glatt överraskad ibland!

Datorn är inte prioriterad just nu.

Jag ville bara tala om att vi lever här i huset.

Jag lovade tidigare att den här bloggen inte ska handla om att vara gravid eller om att vara småbarnsförälder. Det kommer den heller inte att göra, men jag vill bara tala om att datorn just nu inte är så högprioriterad som den kanske har varit. Och om jag slår på datorn har jag fullt sjå att kolla bankkonton och svara på mail. Jag hinner ändå inte svara på alla mail som jag skulle vilja svara på - eller ringa upp alla som har ringt. Nog för att M är jättebra på att ta hand om L, men det är ju trots allt jag som står för den lilla knoddens energiintag. Dessutom ska han ha mat var tredje timme nu. Det blir mat till honom, tvätt, disk och mat till oss, utflykter, telefonsamtal och sen vill man sova. Det är en rätt skön tillvaro - än så länge. Man behöver inte bry sig om så mycket, mer än sin egen lilla bubbla. Att det har varit en arbetsplatsolycka i Kista eller att "Rainbow" på Liseberg har havererat rör mig knappt i ryggen. Det passerar mest med ett axelryck "jaha, men L behöver gå upp mer i vikt och nu är det en timme kvar till nästa gång han ska ha mat".
Jag trodde att det skulle vara jobbigt att ha en liten nyfödd och att man skulle vara konstant trött. Visst är jag lite trött, men mest avkopplad. Får se hur länge det varar...

Fortsättning...

...på skvallret. Grannen fortsatte att köra trots att han åkte fast. Nu har han blivit fråntagen sin bil och det känns jätteskönt för oss som är grannar. Visst är det tragiskt för grannen, men... Det vore mer tragiskt om han skulle köra på någon.