Irriterad!

Usch vad jag är irriterad idag. Irriterad på folk för att de krånglar till saker, för att det är rörigt i köket på kontoret och för att folk inte reda på sin skit efter sig(torka av bordet efter sig eller samla ihop papper t.ex.), för att folk inte lyssnar på vad jag säger, för att folk pratar för mycket, för att folk pratar för lite, för att jag glider av stolen jag sitter på eftersom kjolens innertyg är halt, irriterad för att dagens lunch inte kändes tillräckligt näringsrik, irriterad för att det är långt till jobbet och än mer irriterad för att det är lika långt hem igen. Men allra mest irriterad är jag ändå över att jag är så irriterad på allt och alla som jag så väl vet att jag inte har minsta anledning att vara irriterad på.

Jag vill åka hem och sova och glömma bort den här dagen.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig.

Gud så skönt det känns idag. Idag är äntligen alla att-göra-punkter från i måndags avbockade. Visst kom det till ett par punkter idag, men det är inte värre än att jag hinner ta dem imorgon.

Däremot hade jag tänkt att jag skulle åka från jobbet senast klockan 16 för att hinna ner på skrivarcirkeln i Borlänge klockan 18.30. Jag kom från jobbet strax före 17 så någon cirkel kunde jag ju bara glömma att jag skulle hinna med. Istället kom jag på den briljanta idén att åka in till Borlänge för att simma. 19.52 stegade jag fram till disken för att betala in mig. Då blev jag upplyst om att bassängen stängde klockan 20.00. Jag hade åkt in till Borlänge helt i onödan. Varför kollar man inte upp sådant innan man åker iväg?

Jag åkte hem och tog en promenad som istället för att ta den vanliga kvarten för samma runda i normala fall, nu tog ganska precis en halvtimme. Man jag fick ju frisk luft i alla fall och det var ju det som var syftet.

Ingen riktig tvångstanke, men...

...jag kan inte låta bli att kliva på alla K-brunnar jag ser och samtidigt tänka på M. Om vi är ute och promenerar tillsammans måsta jag hoppa på ett K-brunnslock och M måste ställa sig på brunnen han med och så måste han få en puss.

K-brunn

Jag vet inte vad som skulle hända om jag medvetet lät bli att kliva på en K-brunn, men det skulle inte kännas bra. Det är klart att jag vet att ingenting skulle hända, men... För säkerhetsskull så kan man ju alltid kliva (eller hoppa) på dem.

Igår var jag ute och promenerade i byn med J och även i hennes sällskap var jag tvungen att ta alla K-brunnar jag såg. Det blir ju ännu värre när man vet var de är någonstans. J fattade nog inte vad jag höll på med och om jag ska vara helt ärlig så fattar inte jag heller...