Träningsvärk.

Det måste vara få förunnat att få träningsvärk av att jobba på kontor. Men det kan jag lova att jag har! Det är sådan kraftig träningsvärk att det faktiskt kliar i mina biceps... Det beror nog på att muskelfibrerna håller på att läka nu. Det hela beror på att jag flyttade runt 36 kartonger innehållande 225 broschyrer i varje här inne på mitt rum. Jag tänkte strukturera upp kartonerna så att det skulle bli mer plats inne på mitt rum och så att alla etiketter syns utåt rummet så man vet om det är broschyrer på svenska eller engelska. Som sagt; detta gjorde jag igår och träningsvärk brukar nästan alltid vara värst dag två... Jag som ska träna imorgon. Vi får se om jag är kapabel till alla armmuskelövningar. Annars blir det till att hoppa hopprep i en timme!

Shit! Höll på att glömma motorvärmaren! Jag slog på den för en timme sedan efter en påminnesle från min kollega Christer. Christer är en klippa! Jag höjde värmen en aning på kupévärmaren också så Erik ska slippa hålla i dörren så länge. Det är trots allt -5 grader.

Inredningsbutiker.

Jag kan inte låta bli att fundera. Hur länge kommer fem (och en halv) inredningsbutiker att överleva inne på Kupolen (Borlänges köpcentra även kallad Tuntutten...)? I söndags när jag var där och slogs med alla andra 10000 personer passade jag på att kolla in vilka nya butiker som har kommit till nu när ombyggnaden nästan är klar. Det finns: Kajsa Warg, Cervera, Duka, Inspiration, Din Present och så Indiska (som jag räknar som halv eftersom de har kläder också). Cervera, Duka och Inspiration har ju trots allt nästan samma sortiment. Då kan man ju undra varför inte Zara eller Mango eller varför inte båda två kommer till Kupolen när ändå H&M redan finns där. Så stort är det ju trots allt inte. Och tre mobiltelefonbutiker... Hur vore det med lite variation? Variation med vad kan man ju undra och jag vet inte, men det finns måga typer av affärer och många kreativa människor så någon borde ju komma på något.

Flyttfeber... Nej, inte just nu. Jag lever mest i ett berusat glädjetillstånd över att få sällskap över till Irland för att fira nyår där. Jag har inte riktigt fattat att jag inte ska bo här längre. Jo i Lördags trillade poletten ner och jag tyckte att det kändes lite trist att lämna ifrån mig katterna (de är ju som mina små barn) och jag mådde lite dåligt över det. Men nu är det arbetsvecka igen och jag har glömt att jag hade fattat att jag ska packa snart. Fast jag tänker på det hela tiden och planerar hur och vart jag ska göra av all prylar. Vilka jag ska ha kvar, vilka jag kan sälja, vilka det bara är att slänga och så vidare. Det känns jobbigast att ta tag i förrådet. Inte för att jag har så mycket saker där, utan mer för att det är saker jag har lagt dit för att jag inte vet vart jag ska göra av dem eller helt enkelt inte tagit mig för att åka och slänga. Egentligen borde det vara ganska enket - att slänga allt.

Barnmelodifestival

Grannmiddagen igår var verkligen trevlig! Idag har jag bara rensat avlopp, satt upp mina adventsstjärnor och kollat på TV. I reklampauserna på TV4 slog jag över och kollade på melodifestivalen för barn. Rätt som det var kom det inskuttande en liten flicka från Vitryssland iklädd en knallrosa balettkjol, rosa knästrumpor, rosa springskor, rosa skärm på huvudet och två ojämnt plaserade pippilottor som som likande pikinesertofsar på huvudet. Jag minns inte vad hon hade för tröja, men den var säkert rosa den med... Inte nog med allt detta rosa. När ungen började sjunga höll jag på att trilla ur soffan. Med tanke på att det handlar om barn nu ska jag inte ens lindrigt försöka beskriva vad det lät som. Kort sagt; hon kunde inte sjunga. Jag slog snabbt över till rekamen på TV4 igen. När filmen på TV4 var slut slog jag åter på lilla melodifestivalen igen för att se vem som vann (klart att jag var nyfiken!). Gissa vem...? Vitryssland så klart. Jag var tvungen att lyssna på hela låten eftersom den anske inte var så hemsk som jag först tyckte att den var. Den var värre.