Hinkvis

...med vatten. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fylla upp en massa hinkar och tillbringare med vatten och sedan skriva av vattenmätaren. Sen får jag inte röra en enda kran eller spola en enda gång i toletten. Sedan tänkte jag läsa av mätaren på måndag morgon igen för att se hur mycket vatten som kan ha försvunnit under helgen - utan att jag har rört någon ting. Här om natten verkar det som att tre liter har runnit iväg någonstans. 

På sätt och vis är det tur att det bara är jag som är hemma för tillfället. Det blir i alla fall lite enklare med att spara på vattnet i hinkarna som är till för toalettspolningen. Sen kanske man inte bör gå på toa för ofta heller... M är borta i femton dagar! Han är redan saknad och hans kudde luktar inte längre han. Den luktar jag eftersom jag har sovit på den:/ Jag har i alla fall bett honom att köpa hem lite piratkopierade DVD-filmer och en Rolexklocka om han kan hitta en! Vi får väl se vad han kan ha hittat på. Te brukar vara standard, men nu har vi grönt te i mängder så jag hoppas att han skippar det den här gången. För ett år sedan kom han hem med grönt-te-godis... Skumt, men jag tyckte att de var supergoda! Bra, för då fick jag ha dem för mig själv! I vintras kom han däremot med en påse torkade plommon. Dränkta i något som liknande florsocker (man kan ju undra vad det egnetligen var...). Det var vidrigt sött och gick faktiskt nästan inte att äta. Det var så sött att det nästan blev en sur smak sötman gjorde en illamående. Dessutom var kärnorna kvar och det var mer kärna än torkat fruktkött. Förmodligen en hyfsat dyr produkt eftersom han hade fått påsen av en höjdare till företagsägare. Huuu.... Allt utländskt är inte exotiskt och roligt. Ok, exotiskt, men inte godare för det.

Att hälsa via MSN

På jobbdatorn har min arbetsgivares barn lagt in MSN (eller om det kanske är Windows Messenger? Det spelar mindre roll). Eftersom man automatiskt blir inloggad händer det att man blir kontaktad av någon av de tillhörande kompisarna till min arbetsgivares barn. Oftast klickar jag bara bort dem och sedan loggar ut, men det händer att jag av misstag råkar öppna konversationsfönstret istället för att stänga ner det. De flesta säger rätt och slätt bara "Hej!" eller liknande, men en dag fick jag en mindre chock. En av tjejerna öppnade med ett "bitch". Varför säger man så? Antingen hade hon en anledning att vara arg på min arbetsgivares dotter eller så är det bara ytterligare ett bevis på att jag verkligen har blivit gammal och helt enkelt inte fattar de yngres språk längre...

Fullmatad

Jag skrev ganska nyligen att jag inte klarar av den där hemska Zlatan-låten. Hör och häpna, men den verkar finnas i tre eller fyra versioner!!! På svenska, engelska och en till som bara verkar vara lite mer upp-hottad. Jag var på DollarStore idag för att hitta hinkar och samma låtar gick om och om och om igen... Dessa versioner av Zlatanlåten och en till som jag inte minns eftersom den drunknade i de andra. Usch, det blev ett mycket kort besök!