Fulltecknad dag

Dagen började med att jag hittade en urladdad mobil i bilen på förmiddagen. Sen har jag vackert fått klara mig mer eller mindre utan telefon idag. Rätt skönt faktiskt. Sedan bar det av till Insjön där vi hälsade på M på jobbet och sedan gick ut och åt lunch. Det blev en liten tur kring Hjultorget också där det blev lite kläder. Dels ska jag på M's avdelningsfest i helgen och sedan ska vi till Gävle nästa helg. Jag har absolut ingenting i festväg längre, så en ny tröja satt fint.

Därefter bar det hemåt och jag försökte ta om bilder som inte blev så bra igår. De blev inte så bra idag heller, men jag är lite mer nöjd i alla fall. Sen var vi hem en snabbvända för att ladda batterierna lite och efter det var det bara att bege sig till Falun. Vi var hemma igen till halv sex. Kul att det händer lite ibland!

     

Slarver!

Jag undrar vart min mobiltelefon ka ha tagit vägen. Numera är det ju en pryl som tar en stor del av ens liv så det känns lite konstigt att inte ha koll på vart den är. Jag misstänker i och för sig att den ligger i min bil, urladdad, men jag orkar inte gå ut och se efter. Jag tänker att det kanske är bra att den ligger där också. Man måste inte alltid ha en mobiltelefon. För tio år sedan var jag starkt emot mobiltelefoner just av den anledningen att jag ansåg att man inte alltid behövde vara anträffbar och ville man någon något så gick det alltid att få tag i dem ändå. Jag har ändrat uppfattning, men tänker ofta att jag ändå hade en poäng där. Jag kanske ska vara lite oanträffbar idag. När den socker- och kaffefria tiden är ute kanske det är dags för en mobilfri tid?

Annaa M!!!

Till Annaa Mattsson:

Ser att du äntligen har flyttat din blogg till annat forum! Problemet är att jag inte hittar dig längre. Någonstans! Vill du vara snäll och lämna din nya adress till mig?

Tack!