Vi delar lika.

Som sagt; inga familjeinlägg här, men jag ville bara berätta att Liten nu har tagit över sin blogg och skriver själv om sitt liv utifrån sina perspektiv. Idag har han firat sin första födelsedag och det skriver han om idag! Här hittar ni till honom.

Det har varit mycket folk här idag, men jag trivs när det är mycket folk! Trettiotre personer har kommit och gått under åtta och en halv timme idag! Jag hade bakat en rabarberkaka, en New York Blueberry Ceesecake, choklad- och kolarutor med philadelphiaost, chocolate chip cookies med lite lime, samt high hat cup cakes. De sistnämnda var roligast att göra, men inte den sort som smakade bäst. Det skulle vara maräng på toppen och det blev så sagolikt sött! Men... Kul att testa i alla fall.

Nu är jag störttrött! Men först måste jag in på Facebook!

Toplessbad

Nu är det tillåtet att bada topless i Malmös badhus. Jag förstår inte vitsen. Jag tycker att det är okej om man får bada topless vissa dagar i veckan för då kan de som inte vill se de nakna kvinnorna hålla sig bora därifrån, men inte varje dag. Jag tror i och för sig inte att det kommer att bli någon anstormning av halvnakna människor (man är ju i och för sig redan halvnaken i ett badhus, men man kan ju vara mer eller mindre naken) i badet, men jag tycker ändå att det är ett lite märkligt beslut. Kalla mig gärna pryd och gammeldags, men jag vill helst inte se halvnakna kvinnor där. Oavsett hur deras byst ser ut. Utan något på överkroppen, kan man lika gärna låta bli att ha något på underkroppen känns det som. Underligt nog tycker jag däremot att folk som badar topless på en strand känns mer okej. Kanske för att de tenderar att smälta in i folkmassan på ett annat sätt än i ett badhus.

Fullt ös!

Här är det fullt ös! Sambon har åkt till Kina - igen - och jag och sonen är hemma ensamma. Det innebär att det inte blir så många lugna stunder. Bland annat har jag ägnat mig åt att baka diverse kakor och annat, satt upp en hylla, städat ur ett rum, fått in en snygg köpmansdisk (side board) som kommer från mormor och morfar, fått upp saker på hyllan och på bänken. Klippt gräs (vilket inte är det enklaste när man är ensam med en liten knod), varit hem till ett par grannar och druckit vin och morsat på mor med familj som just kommit hem från Rohdos (stavas det så..)

TIll helgen kommer min far och hälsa på en snabbvända. Han åker som vanligt motorcykel från Skåne och upp och som vanligt är jag inte överförtjust i det, men men... Jag är rädd om min pappa och tycker att sträckan är för lång, men jag är inte hans mamma så han gör som han vill!