PÅSKLEDIGT!!!

Det ska bli skönt att vara lite påskledig faktiskt. Jag är fortfarande inte riktigt i fas efter tidsomställningen. Nu är klockan efter 22 och som omväxling är jag jättepigg. Det bådar inte gott inför morgondagen.

På fredag hägrar middag hos mormor och på lördag hos svärföräldrarna - eller om det är hos svägerskan. Jag minns inte, men det spelar inte så stor roll. Trevligt i vilket fall som helst.

I år har jag slagit på stort och målat egna påskägg som ska delas ut. Ambitiöst, jag vet, men de blev inte så avancerade. Det är heller inte så många. De ska delas ut i helgen och jag hoppas de blir uppskattade!
Bild kommer senare, men än är det inte påsk!

Här bjuder skrutten i familjen på en bild också. Det blev ljust av blixten.

Fullt ös!

Idag är det fullt ös här i huset.
På förmiddagen tog vi det lugnt och tittade på - Mamma Mu...
Sen drog vi iväg till draknästet och hälsade på de eldsprutande små vilddjuren. Kelsjuka rackare det där! Bästa drakfikat fick vi också. Vad det var kan ni ju gissa....

Sen hem, mat, städa och nu skulle jag egentligen betala räkningar men fastnade här...
Jag har städat toaletterna, dammat hela huset, torkat fönster på en timme. Högintensiv städning! M får dammsuga senare så jag kan torka golven.
Igår köpte vi förövrigt en liten laddningsbar dammsugare att ha i köket bara för att dammsuga upp alla småsmulor som ligger på golvet jämt. De gör mig vansinnig, men jag orkar heller inte släpa fram en 20 meter lång slang varje dag bara för att ta bort 10 smulor. Så egentligen ska jag väl inte klaga. Men nu blir det ändring på smulfronten!

Om en stund hägrar mormors bullar....

Snyggt rum!

Nu börjar vardagsrummet ta form på riktigt. M berömde mig för att jag faktiskt har rätt bra idéer ibland... Fast jag får väl hålla med om att det är ibland. Man som jag säger; av hundra idéer kommer det oftast ut en som är bra, resten dåliga. Den fula bokhyllan är numera i "rummet bakom" och ska fyllas med böcker och diverse annat som vi inte vet varför vi egentligen har, men inte verkar kunna slänga. Toppen!

Får nästan visa en bild senare när alla hyllor är på plats också.