Tappar hakan

Nu ska jag vara helt ärlig och tala om precis vad jag har gjort på jobbet idag; Gjort färdigt en folder, ändrat ett datum på två papper, letat roliga recept på tasteline och ica, läst aftonbladet, spelat pin-ball (och satte rekord), spelat Hjärter (vann en gång), läst aftonbladet igen, letade lite fler recept, försökt få tag i folk som inte fanns på plats, svarat i telefon tre gånger, dammsugit sporadiskt, putsat fönstren och satt upp julstjärnor.
Sedan fick jag höra innan jag gick hem "Hur skulle jag klara mig utan dig när vi båda har fullt upp?"
Jag höll på att tappa hakan och fick inte fram något vettigt svar mer än "hmm".

Blindstyre

Det här med att vara - eller i alla fall försöka vara - miljövänlig är inte alltid det lättaste. Jag får nog noga överväga lämpligheten att cykla till och från jobbet. Hittills har det inte gått så bra eftersom det har varit rätt isigt på gatorna fortfarande. Även om det hade varit ett mindre problem så har jag haft kollegans laptop att släpa på och det är inte så kul att få ta med på cykleln. Så idag när jag skulle åka hem från luchen tog jag cykleln istället för bilen. Det är ju trots allt bara dryga två kilometer till kontoret. Så skönt det var att känna hur den syrerika luften strömmade ner i lungorna och hur pigg jag blev!
Sen skulle jag hem också... Som tur var hade jag stoppat ner cykellamporna i ryggsäcken innan jag for hemifrån på dagen. Strax innan fem var det becksvart. Att cykla längs riksvägen kändes uteslutet, så det var bara att ta den vanliga åkervägen. Jag såg inte mer än det lampan lyste upp och det var kanske tre meter framåt. Jag funderade på att om jag hade varit onykter så hade det säkert inte varit lika svårt att cykla i mörkret. Av någon anledning brukar man klara sådant galant när man är lite på lyset...
Speciellt kul var det väl inte att åka där, men det var spännande! Jag cyklar nog imorgon igen!

Mötet

Jag tror att det där mötet gick bra igår... Nu är det bara att vänta och se vad som händer...