Mer trasigt.

Nu har toaletten gått sönder också. Toaletten på badrummet läcker vatten ut på golvet och toaletten på lilla WC har en otät flottör vilket gör att den droppar vatten i själva klosettdelen - vilket ju fortfarande gör den funktionsduglig till skillnad från den andra toaletten. Nu letar vi alltså efter en ny snygg stol att ersätta den gamla med och eftersom vi är Gangsingar (Gagnefsbor) så ska det även vara så billigt som möjligt. Helst gratis faktiskt, men det är ju omöjligt om man vill ha en helt ny produkt. Jag skulle tycka att det vore rätt schyst (hur stavar med det egentligen?) att ha en gammeldags variant där vattencisternen hänger på väggen och man drar i ett snöre för att spola. En sådan här från Sanova:

WC Efi - 6010V/11V

Frågan är ju vad den kostar.... Den är förmodligen inte helt gratis.
Publicerat i Allmänt
#1 / / Mormor:

Tur att ni har skogen nära om det skulle braka ihop fullständigt , kom ihåg toa-papper bara. Gammaldags toa är den vatten snål eller , de nya är nog det. Lite fulsnygga är dom .



Kram

#2 / / Emma:

Har du tagit över min otur nu?



Vassego!!!!



#3 / / Malin:

Mormor; Vet inte hur snåla de är, men man kan ju som sagt anta att de är snålare än sina föregångare i alla fall... Fulsnygg var ordet!

Kram kram!



Emma; Haha! Ja, tack ska du ha;) Igår trodde vi dessutom att vi hade vattenläcka i huset. Vattenmätaren snurrade fast vattnet var avstängt... Det visade sig vara värmepumpen som konsumerade vatten. Varför vet vi inte än, men det var i alla fall ingen läcka:) Sen trodde vi att diskmaskinen hade dött idag eftersom den inte tog in vatten efter att vi hade haft vattnet avstängt igår. Bahhh... Den kom igång efter några försök.

#4 / / Ellie:

Snälla hoppas ni inte köpt en sån där cool toa för de är helt värdelösa! När man spolar sprutar det vatten och de är svåra att rengöra.... Ett tips bara.

#5 / / Malin:

Ellie; Nej, det är lugnt:) Vi har köpt en vanlig vit toa på nätet som kommer hem imorgon. Tack för tipset att den är värdelös. Då slipper jag drömma;)