Kunde inte somna om.

Till mina föräldras stora förtjusning och glädje vaknade jag idag kl.04.17 och var jättepigg. Jag förskte verkligen att somna om när mamma strök mig på ryggen och pappa bar runt på mig, men oavsett hur mycket jag slappnade av och myste så var jag fortfarande pigg. Strax innan 6 åt jag frukost och jag var ganska hungrig så det kanske var därför jag vaknade. Strax innan 7 somnade jag om igen, men nu är jag på benen igen så jag ska nog be att mamma gör en till frukost till mig. Nu är jag jätteglad!

I lördags var jag med mamma och pappa, faster och R, kusinerna och farmor och farfar ut på restaurang. Jag var trött och det var lite tråkigt. Dessutom åt alla andra god mat och jag fick bara kex och gröt. Så i ren protest ville jag inte ens smaka på pappas glass. Men jag höll mig i skinnet där inne och det fanns fina flygplan i taket att titta på. Mamma och pappa tyckte att jag var jättesnäll hela kvällen!

Igår var jag hos farmor och farfar nästan hela dagen. Mamma och pappa åkte till vår nya sommarstugetomt i Vansbro och tittade. Roligast hos farmor är såklart den lilla röda Bobby car'en jag har fått. Sen tycker jag att farmor är ganska mysig för jag somnar nästan hellre i hennes famn än i vagnen när jag är där.

Nej nu ska jag leka lite med min jätestora lastbil jag fick av H när jag fyllde år. Det är stor, men rolig att bära runt på. Tack H!

P.S. Mamma tycker att jag är söt när jag spankulerar omkring här i huset. Jag undrar hur man kan vara söt när man bara går omkring. Mamma är inte speciellt söt bara för att hon går - inte när hon kryper bredvid mig heller för den delen. D.S.


Stucken.

Idag har jag fått två sprutor. Det gjorde jätteont, men sen gick det över. Fast lite senare på eftermiddagen ville jag bara sova i mammas famn och så gjorde det ont och stramade på låren när jag stod och gick. Mamma har lovat att det ska kännas bättre imorgon så jag hoppas att hon har rätt.

Tåg och katter.

I fredags åkte jag och mamma från morfar och hans katt. Vi åkte inte hem, utan till pappas kompis som bor i Skärkind mellan Norrköping och Linköping. Han hade också en katt. Sen hälsade vi på mammas katter (mina storebröder...). Jag och Frasse kom bra överens och han gillade att bli klappad av mig. Fast jag råkade skrämma honom lite när jag jamade åt honom. På kattspråk sa jag tydligen något olämpligt... 

Nu är jag hemma igen och får äntligen köra min älskade polisbil! Badrummet är ett pra parkeringshus. 

Jag har åkt tåg!

Jag och mamma har åkt tåg till morfar som bor i Skåne. Det tog lång tid och jag blev ganska trött. Så trött att jag somnade i mammas famn på en buss. Nu är vi framme i alla fall och jag börjar känna mig hemmastadd. Morfar har en katt som jag gillar skarpt! Katten verkar inte gilla inte mig så mycket, men jag har i alla fall fått klappa på honom lite (på tåget fick jag förresten klappa en vovve!). Annars har det inte hänt så mycket här. Morfar blåste upp en liten pool till mig, men jag tyckte att den var stor och läskig och satt hellre bredvid och tittade på. Mamma badade desto mer i poolen. Kul för henne att hon är så lättroad. Badbollarna tittar jag också gärna på, men på avstånd...

Jag har fått en docka här också, men alla tror att jag är rädd för den. Hallå! Jag kan väl inte leka med dockor heller! Jag kör bil, lagar mat och tar hand om mina djur. Däremellan måste man mysa en hel del också. Förutom en docka har jag idag fått en till bil också. En svart Briobil så nu har jag tre av fyra färger. Grön, orange och svart. Röd fattas. Jag skulle vilja ha en blå och en gul också, men det finns inte.

Varje eftermiddag går vi till Bertils Korvakiosk och och köper glass. Jag är rätt trött på glass nu och nöjer mig med skedarna (det är ju dessutom nyttigare) så idag höll jag fast vid samma blå plastsked i en timme innan den sprack så jag fick lov att överge den, men då hade mamma en ny grön sked. Mamma är rätt bra ibland faktiskt.

Idag har vi hälsat på stormormors syster också och bland det första jag gjorde var att hälla ut ett helt glas vatten över hela köksbordet och halva köksgolvet. Tänk att så lite vatten kan sprida ut sig så mycket...! Sen bekantade jag mig med mormors kusins tår (han var där för han ville träffa mig och mamma) och mormors mosters glasögon och lagom när jag hade mjuknat och kände mig trygg i tillvaron tyckte mamma såklart att det var dags att gå hem. Jag vill gå dit igen för de hade många fina porslinsgrisar hemma hos sig.

Imorgon ska vi på marknad och på fredag åker jag och mamma till Linköping där pappa möter upp oss. Sen har mamma sagt att vi kanske ska träffa två katter. Det ser jag fram emot!

Jag ska bli stark!

Idag upptäckte jag pappas hantlar. Spännande saker det där. De små var inte så intressanta så jag gav mig på den på 12,5kg. Den var tung... Men väldigt rolig att snurra på! Nu har jag min framtid klar för mig.
Jag ska styrketräna och i min bil ska jag ha en megastereo som jag kan digga till! Det måste vara livet!

I sommarstugan

Idag är jag med pappa till vår sommarstuga. Eller egenligen är det farmor och farfars sommarstuga, men vi är ju där ibland. Pappa skulle hjälpa farfar att sätta i en ventil. Jag ska mysa med farmor. Hon har lovat att koka dunderhonung till mig när jag blir lite större.

Jag lovade ju att visa upp min kinadräkt. Den och kostymen samt slipsen som mamma köpte till kommer här.


Kostym med kavaj, väst och byxor. Det finns en vit skjorta till också.


Här är slipsen. Jag har ett par exakt likadana byxor också, men de kommer jag nog inte att ha samtidigt som slipsen för då blir jag nog lite för rutig.


Kolla vilken cool drake!


Här syns draken bättre. Det finns ett par byxor till också, men de har inget broderi.

Bilen är stripad

För ett par dagar sedan blev bilen klar. En specialverkstad här i byn gjorde det och visst blev det bra!?


Alltså, kör av åt sidan så vi får göra blåskontroll! Högsta tillåtna hastighet är dessutom bara 1km/h här. Jag mätte upp 3km/h så nu är du av med körkortet!


Fartdårar! Bäst att patrullera vidare.


Pappa kom hem....!

Men nu är han HEMMA!!!!
Igår var jag först lite skeptiskt. Var det verkligen han som var min pappa? Jag kunde inte låta bli honom samtidigt som mamma nog ändå kändes bäst. Idag var det lugnt. Det är klart att pappa är min pappa! Världsrymdens bästa pappa faktiskt om man frågar mig! Massor med saker hade han med sig hem till mig också. En snygg kostym (mamma köpte en slips idag), ett par pyjamasar (den ena ser ut som en tigerdräkt), en snygg sidendräkt som jag bara måste visa upp här senare och en trevlig solstol.


Jag växer!

Det gäller att växa om man ska växa ikapp pappas 185cm. Igår var jag och mamma till BVC i Mockfjärd. Det var dags för årsbesiktningen. Som tur var slapp jag få någon spruta, men jag ska tillbaka senare i juli för att bli sprutad. Äsch, det går nog bra. Jag är är en rätt hårdhudad kille! I alla fall när det gäller sådana saker.
Nu är jag 79cm lång och väger 11.2kg. Snart är jag ikapp pappa!

Sova borta

Inatt sover jag hos mormor, T och moster C. Jag tycker om att sova där, men jag saknar min polisbil lite. Den är helt nystripad nu! Gissa om den är läcker! Igår patrullerade jag här i byn iklädd uniform också. Bäst att se till att det är lugnt i byn så mamma och jag kan sova lugnt om nätterna. Mamma säger att pappa kommer hem imorgon. När är imorgon? Det spelar ingen roll, bara han kommer hem någongång för jag saknar honom ganska mycket nu.

Mina bilar ja... Jag är inte helt förtjust i att andra lånar mina bilar. Inte att någon annan tar över spisen heller - eller tar hand om Stampe. Jag blir ganska ledsen faktiskt. Bilarna är helt nya och jag vill inte att de repas. Särskillt rädd är jag om polisbilen och en jättestor lastare som jag har fått av H. Om någon annan tar över spisen vet man ju inte vilken mat det blir. Dessutom ska väl inte gästerna behöva laga mat heller. Stampe är Stampe och jag bestämmer att han bara vill bli klappad av mig!

RSS 2.0