På utflykt

Jag har varit på utflykt med mamma och pappa. Vi var till Furuvik och tittade på aporna. Jag ville mest till aporna hela tiden, men väl på plats var kamelerna det bästa.

Vi har haft jättemysigt tillsammans. Först bodde vi på hotell och vi åkte hiss. Hissen var både lite läskig och lite rolig. Sängen inne på rummet var en perfekt studsmatta och det fanns många lampor att tända och släcka.

Igår kväll var vi till en restaurang och åt mat. Pappas biffmedaljonger med mammas sås på var jättegott! Jag åt väldigt mycket... Tzatziki på lite bröd var också en riktig hit. Som grädde på moset fick jag en vaniljpinne till efterrätt också. Sen sov jag jättegott!


Full fart på hotellrummet!


Pappa tog med en pysselbok från OK/Q8 som kom väl till pass på restaurangen. Det var ett par häftiga röda glasögon med i den boken.


Det är mycket godare att dricka om man får ett sugrör. Det är ganska roligt att få med isbitar i glaset också...

Hotellfrukosten var ungefär lika god som middagen. Nästan två tallrikar yoghurt, en stor smörgås, en pannkaka och mjölk och lite korv slank det ner. Sedan hamnade jag nästan i lite paltkoma... Fast det botades med att hoppa studsmatta i sängen!


Här är jag i mina coola kläder och kepa och kollar på kamelerna. De var mycket roligare än aporna, men de var så långt bort så jag såg dem inte så bra. Kamelerna var precis på andra sidan stenen.

Utflykten avslutades på IKEA och jag fick en ny stol. En barnstol fast den ser ut som en riktig stol. Lite högre bara så jag når upp till bordet. Det var kul inne på IKEA. Jag provade en säng, soffor, en fåtölj och valde köksluckor till vår sommarstuga.

Det har varit en jättemysig utflykt med bara mamma och pappa. Då trivs jag allra, allra bäst.

Sover hos mojmoj (mommo eller mummu)

Mormor har blivit lite mer än bara Mummu nu. Ibland också mojmoj eller mommo.
Inatt ska jag sova där. Vi har haft en toppendag! Först åkte vi till en jättestor leksaksaffär där vi köpte 5(!) vattenpistoler, en vattenkanna och en boll. Gissa om jag har haft superkul idag! Visst ja... Roligast av allt var såklart såpbubblorna...!

Dunk, dunk, dunk

Idag var jag med min mamma och lyssnade på bebisens hjärta. Det var jättespännande! Först fick jag lyssna på mammas hjärta här hemma för att jag skulle förstå vad vi skulle lyssna på. Sen fick mamma lyssna på mitt hjärta. Det var både spännande och mysigt att lyssna på varandras hjärtan.
Väl på plats kom det blod ur mammas finger. Spännande! Fast inte lika spännande som att hon fick ett plåster på fingret. Sen skulle vi lyssna på hjärtljuden, men bebisen var en liten busnisse och ville inte alls ligga still. Tänk att bebisen i kojan är en liten busnisse precis som jag!

RSS 2.0