Bättre än igår.

Jo jag tackar ja... Gröt först och välling sen... Det brukar ju ha varit ett hyfsat säkert kort. Knodden brukar åtmindståne ha ätit lite av vällingen. Men inte igår och inte idag. Dessutom verkade han aldrig bli trött igår heller. Kvart över 10 på kvällen åt han en vuxenportion mannagrynsgröt och sedan slockande han strax efter halv 11.
Idag vaknade han srax efter 8, blev närmare halv 10 innan vällingen (då dög det) var uppäten, sen somnade han vid halv 12 och jag tänkte att vi skulle åka på babycafé till halv 2, men tänkte att vi lika gärna kunde dyka upp till kl.2. Halv 2 vaknande det lilla trollet så vi hann aldrig åka till Mockfjärd. Det blev en promenad här hemma istället. Jag tänkte i mitt stilla sinne att Liten borde vara trött runt halv 8-8 eftersom han inte sovit sedan halv 2. Trodde jag ja... Han vägrade äta välling idag med och det gick heller inte att lura honom att äta den om han fick dricka ur en kopp. Det var bara att koka mannagrynsgröt idag igen, men idag somnade han i alla fall halv 10. Jag hoppas på ännu lite tidigare imorgon. Egentligen gör det inte så mycket att han somnar sent bara han är på bra hummör, men jag vill ju också sova!

Sovmornar och glada skratt!

Jösses vad knodden sover nu för tiden! I ett par veckors tid har han sovit till någonstans mellan 8 och 9 på mornarna. Ända till idag och det var säkert bara för att jag tog mig lite egentid här igår kväll och satt och ugglade framför datorn och TV'n till midnatt. 05.23 vaknade vår lille vän och var hungrig. Vi har börjat ge honom en portion gröt runt halv 8-8 på kvällarna och sedan en slatt välling (han äter 50-300ml..) runt halv 9-9 och sedan har han ju sovit gott. Igår fick han ingen gröt, bara välling så nu har vi lärt oss det. Gröt, gröt, gröt!

Det blev en grötpaus nu också eftersom det blev frukost redan före 6 idag... Hvregrynsgröt är smaskens det!

Här om dagen var vi och kollade på sommarstugor - igen. Den här gången fick Lilla Liten också följa med och vi invigde en lånad åkryggsäck. Gissa om Liten fulkomligt älskade att sitta där uppe! Han skrattade så han nästan kiknade bara av ren lycka över att se så mycket runt omkring sig. Synd bara att rycksäcken var lite obekväm att ha på sig bara. Jag testade aldrig, men M sa att den skar in lite i axlarna. Men det kanske går att lösa med bältesskyd man kan sätta fast?

Nu väntar stan och sen blir det nog lunch med pappan i Insjön och sen kanske en promenad med grannen. Ful rulle alltså!

Jätteliten sa hej och hejdå.

Jättelitet hjärta kom och försvann....

Kommer alltid finnas kvar i mammas och pappas hjärtan...


Puss!


RSS 2.0