Dagis!

Jag har börjat på dagis. Det är ganska kul och mamma och pappa säger att man är en stor kille när man börjar på dagis. Fröknarna verkar snälla, men lite läskiga också. De får inte gärna hjälpa mig med saker som jag vill att mamma och pappa ska hjälpa mig med. Klä på mig, gunga och liknande. Fast jag och en av fröknarna åkte rutchkana igår och det var jättekul! Synd bara att vi skulle gå in alldeles efteråt. Lunchen ville jag inte alls äta på dagis igår. Jag var alldeles för trött och det var alldeles för mycket nytt omkring mig och så var det dessutom ris som jag inte tycker så bra om. Potatis är mycket godare!

Något som är lite roligt på dagis är att det finns en riktig toalett som precis är i min höjd! Och så ett litet handfat som också är precis i min höjd. Man behöver ingen pall för att nå upp varken till toalett eller handfat. Den toaletten gillar jag, men jag har inte vågat testa den riktigt än...

Idag ska jag först vara där bara med pappa och sen bara med mamma och när jag kommer hem ikväll kommer morfar och hälsar på.
Sist jag var här fick jag en jättefin liten gul Cat-grävskopa och en liten gul Cat-dumper av morfar. Dumpern var perfekt att lasta hästkorvsskivor i! Den här gången ska morfar ha med sig en kökssoffa till mamma och pappa. Det är en soffa som Onkel T inte vill ha i sitt förråd längre. Det kanske blir en mysig "läsa-böcker-soffa"!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Klart man är en stor kille när man börjar på dagis. Du kommer nog att gilla dagis efter ett tag. Det finns ju många barn där och man gör ganska roliga saker. Kram kram

2010-08-13 @ 18:40:46
Postat av: L'et

Mormor; Det börjar kännas bättre nu, men det har varit roligt att åka dit varje dag i alla fall - och jag har inte varit så pigg på att åka hem igen heller. Mamam säger att hon är stolt över mig och så blir jag också stolt:) Mysigt att du hälsade på mig lite idag! Kram kram!

2010-08-13 @ 21:19:24
URL: http://tilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0