Vad fort det går!

Det säger ju alla om små barn så det borde väl inte vara någon större nyhet precis, men det går ju verkligen undan!
När jag berättade för J att Lilla Liten hade fått låna en gåstol sa hon bara att "vänta en vecka så ska du se att han går framåt istället för bakåt". Det stämde. På dagen en vecka efter att han invigde stolen började han gå framåt. Jättekul tycker knodden som nu har upptäckt att man kan vara med i köket och krafsa på lådorna och känna hur lena de är. Diskmaskinen är också väldigt len. Han har gjort några ihärdiga försök att öppna lådorna också, men gåstolen är ju ivägen som tur är. Ända till idag... Nu börjar han få kläm på hur man skulle kunna få upp lådorna, så jag öppnade en låda och så undersökte vi riset tillsammans. Sen öppnade vi nästa låda och undersökte Oboy'förpackningen. Den har ju så fina färger!

Stackars liten... På julafton tänkte hans mamma att han skulle få lite godare mat än bara rätter baserade på potatis, så jagkokade ihop lite lasagne. Liten tyckte att det var döäckligt. Både på julafton och på juldagen.
På nyårsafton tänkte mamman att det skulle vara gott med något gott till knodden så jag kokade ihop grönsaksröra och pasta till honom och det var också döäckligt. Stackarn satt och hade kväljningar. Däremot kokade jag ihop hallon, svarta vinbär och blåbär och blandade ut med banan tills det inte var surt längre och det var riktigt smaskigt. Tur att man kan laga något som är gott när det är lite fest. Idag får han nog favoriten omelett med potatis.

Kommentarer
Postat av: Jonna och T

Hej igen! det var vi som skrev det tidigare inlägget också men namnet försvann,tror jag! beundrar dig att du hinner med två bloggar och allt annat. Haha javisst det går undan och kökslådorna är riktigt intressanta. Man vill dra lite i handbromsen samtidigt som varje utveckling är fantastisk. Nu är han över halvåret om lika länge till är han ett år!!!

2009-01-13 @ 18:55:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0