A-barn

Yes! Ful pott på doktorns protokoll. Bra syn, hörsel, flyttar föremål mellan händerna, bra hjärta, lungor och höfter. Det känns ju bra. Fast undersökningen tog lite längre tid än beräknat eftersom läkaren även hade en AT-läkare med sig och som han skulle förklara allt för. Är inte en AT-läkare egentligen en nästan färdig läkare? Hon kändes så väldigt osäker på vad hon gjorde, men hon kanske tyckte att det var lite läskigt med barn?
Dessutom fick han två sprutor. En i varje ben. Läkaren tog den ena sprutan och BVC-sköternskan den andra och när doktorn räknade till tre stack de samtidigt. Liten tyckte att det var otäckt i tio sekunder innan han kom på att han hade en grön kloss ihanden som faktiskt var rätt intressant. Då glömde han bort att det hade gjort ont.

Som vanligt hde vi lite gissningslek på sonens längt och vikt innan vi åkte. Jag trodde att han var 70cm, M trodde 71cm. Dessutom trodde jag att han vägde någonstans mellan 10 och 11kg.
Han var 71,5 cm lång och vägde 9,3kg.
Inte undra på att man tycker att man har fått lite starkare armar...

Efter BVC-besöket var det dags för årets mamma-pappafika här i byn. Jag tror att det var åtta bebisar och en lite större flicka samt åtta mammor och två pappor. Jag tycker att det är jättekul att papporna också vill vara med - trots alla tjejer. L som höll i fikat idag hade bakat ett jättegott bröd och faktiskt ett ännu godare knäckebröd. Nu blev jag sugen på att baka knäckebröd!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tur att den här mormodern går på gym så hon orkar bära den lille Plutten. Tur att han tyckte att badet var OK så ni kan göra det fler gånger. Du gick ju babysim när du var liten. Det var jättemysigt och du tyckte det var jättekul. Speciellt kul var det att "simma" omkring i en liten badring. Tänk att kunna förflytta sig på egen hand!!!



Kram kram

2009-01-23 @ 18:02:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0