Gift i nappflaskor

För ett tag sedan kom det larm om gift i nappflaskor. Det kändes inte något vidare roligt eftersom vår lille man bara äter ur flaska. Därför började vi att hälla upp det kokta vattnet på glasburkar inför natten så att det bara var att värma på, istället för att ställa in flaskorna direkt.
Här om dagen kom svärföräldrarna förbi med DN eller om det var SvD där det fanns en artikel med vilka flaskor som innehöll gift och vilka som inte gjorde det. Esska innehöll giftet, medan NUK skulle vara giftfri - bland annat. Av en ren händelse var jag och köpte nya NUK-flaskor till lilla liten eftersom maten kom alldeles för fort ur Esskas flaskor, trots litet hål. Vi har fått ganska många Esskaflaskor. Så hönsmamman kände sig såklart väldigt nöjd med att den lilla Ludentuppen har (som det i alla fall verkar) giftfria flaskor...

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag var på väg att köpa philips nya avent-flaska, men där var det visst gift i. Tupperware är lugn, liksom mam ultivent. Vi har båda två, tupperware funkar himla bra. Där kommer det olika mycket mat beroende på hur man luar flaskan. Ska testa ultivent igen, när Almisen var mindre spydde hon som en gris av den, få se om det funkar bättre nu med större unge & tjockare mat.

2008-10-14 @ 11:55:20
URL: http://sofiaha.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej, ja jag menar det.. men du bet hur karlar är... han skyndade sig å säga att jag hade förlorat.. ha ha..



Ja fast rosetten blir inte så mycket mindre... ska bara köpa rätt band och göra en fin rosett, snodde den där rosetten från en gammal krans.. =O)



Kramar

2008-10-15 @ 09:51:41
URL: http://emmasideer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0