Så snuttepluttigt och gosigt!

Igår var jag och M på Kupolen och inhandlade lite babykläder. Det känns som att det börjar bli dags att packa en BB-väska ifall Lilla Liten vill ut snart. Egentligen är det ju nästan sex veckor kvar innan den lilla knodden enligt beräkningar ska komma ut, men de sex veckorna kan ju vara allt mellan att han eller hon väljer att komma ut idag till att det är åtta veckor kvar. Hur som helst så handlade vi både på Åhlens, Kappahl, H&M och på Babyproffsen. Bland annat blev det en supersöt liten pyjamas som är vit i botten med massor av små bruna apor på. Den är så himla söt! Likaså är de små, små strumporna. Jag tvättade upp allt (nästan) igår kväll och undrade hur man hänger upp ett par strumpor på ett klädstreck när det ser ut som att själva fotdelen ser ut att tillhöra ett par tumvantar - som saknar tummen. Jag fick lägga de små strumporna över två streck, men det var nätt och jämnt att de kunde ligga kvar så utan att trilla emellan.

Inne på Babyproffsen hittade vi bland annat en kortärmad blå body (minsta storlek 62) med den gula texten "SWEDEN" tryckt på magen. Självklart var vi tvungen att köpa den eftersom blivande pappa har en exakt likadan T-shirt!

Om jag får möjlighet (d.v.s. om jag orkar) så ska jag lägga ut lite bilder på de gosiga kläderna. Jag blir nästan lite kär när man håller i de där små mjuka plaggen.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Hej.. Hur är det m magen?? tungt... Va mysigt&handla baby kläder=) komemr själv ihåg den tiden.. det känns verkligen som igår.... Men nu är våran prins ett år... shit tiden har verkligen gått jättesnabbt.. Jobbar du forf?? kram kram från Vallentuna

2008-05-19 @ 22:39:25
Postat av: J

Ja det var verkligen speciellt att få tvätta de där små kläderna och hänga upp och vika ihop dem första gången. Att man kan bli så nojig! Men det är nåt speciellt med sånna där pyttesmå kläder. Du har verkligen en mysig tid framför dig. Njut av varje dag för det går så oerhört fort som Sandra säger.

2008-05-20 @ 16:17:55
Postat av: Sandra

Tack för sms:et.. var på väg till Jobbet då du skickade... Jag började jobba 1:a Maj.. så nu är Henke hemma&njuter av pappaledigheten...
Kevin fyllde år 10:e Maj=) (pingsthelgen) jättefint väder var det... vi satt ute i trädgården &fika&åt mat... vi hade bara de närmaste på Lörd.. sen kom våra kompisar på Sön... Keevin har ju inte
hunnit fått ngra riktiga kompisar än.... Har du inga kort du kan skicka över på Mailen så jag få se magen...=)

2008-05-20 @ 22:22:57
Postat av: Malin

Sandra: Ja du fick svar på SMS:)

J: Visst är det mysigt, men jag tror att alla tider är mysiga - fast på olika vis. Tittade på de nytagna bilderna på H igår och han fick hela min eftermiddag/kväll att vända från ilsken till glad:) Han var så himla charmig när han satt där på golvet! Annars också, men det är ju bara från täcket jag har bilder.

Sandra; Haha! Vilket sammanträffande! Jag lade up bilder här, sedan såg jag din kommentar om att du ville att jag skulle skicka på mailen:) Nu finns de här i alla fall:) Kram kram! Och hälsa lilla familjen!

2008-05-21 @ 09:53:46
URL: http://tilia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0