Viktproblem.

Välkommen till Bregottfabriken!

M och jag tyckte att L var världens snällaste bebis, men just nu är han snällare än någonsin.
Vi tyckte från början att han var en väldigt snäll bebis som bara gnällde när han verkade ha ont i magen eller var hungrig eller trött. Annars var han mest vaken och nöjd eller sov. Efter besök på BVC i måndags visade det sig att han hade gått ner i vikt och vi fick order om att mata honom oftare och sedan komma tillbaka igår igen. Jag matade på som aldrig förr och tänkte att han i alla fall borde stanna i vikt och inte gå ner mer. Kollen på BVC igår var inte munter. L hade gått ner några tiotal gram till... Det var bara att köpa bröstmjölksersättning på Konsum och åka hem och först amma och sedan fylla på mer ersättning. Så skulle vi hålla på var tredje timme tills idag när vi fick komma tillbaka till BVC igen. Besöket idag var dock muntrare. På ett dygn hade han ökat 100g! Det är rätt mycket för en liten knodd på drygt 3300g (nu drygt 3400g). Så nu fortsätter vi så här L och jag. M tycker att det är rätt trevligt att kunna mata L han med och få känna sig lite delaktig.

Hur som helst så har vi fått en "ny" bebis. Nu är han jättenöjd hela tiden och ligger mest och viftar med armar och ben och tittar ut i luften och säger just inte så mycket och när han sover sover han väldigt gott. Men som sagt; vi får väl se hur länge det varar...

Själv väger jag nu 1kg mer än vid inskrivningen på MVC i november.


Kommentarer
Postat av: Sanna i Piteå

Vi hade också viktproblem i början. BVC är superbra men ibland blir de lite hysteriska. Amma oftare än var tredje timme, så ofta han vill ha, och pumpa då och då för att få upp din egen produktion så du inte fastnar i ersättningsträsket.

2008-07-18 @ 12:19:39
Postat av: Kriztin

Hej hopp!Grattis till bebisen!Vad ska den heta?Gick allt bra?Haklappen är från Kapphall....Kram

2008-07-25 @ 22:43:50
URL: http://alvstranden1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0