På utflykt

Jag har varit på utflykt med mamma och pappa. Vi var till Furuvik och tittade på aporna. Jag ville mest till aporna hela tiden, men väl på plats var kamelerna det bästa.

Vi har haft jättemysigt tillsammans. Först bodde vi på hotell och vi åkte hiss. Hissen var både lite läskig och lite rolig. Sängen inne på rummet var en perfekt studsmatta och det fanns många lampor att tända och släcka.

Igår kväll var vi till en restaurang och åt mat. Pappas biffmedaljonger med mammas sås på var jättegott! Jag åt väldigt mycket... Tzatziki på lite bröd var också en riktig hit. Som grädde på moset fick jag en vaniljpinne till efterrätt också. Sen sov jag jättegott!


Full fart på hotellrummet!


Pappa tog med en pysselbok från OK/Q8 som kom väl till pass på restaurangen. Det var ett par häftiga röda glasögon med i den boken.


Det är mycket godare att dricka om man får ett sugrör. Det är ganska roligt att få med isbitar i glaset också...

Hotellfrukosten var ungefär lika god som middagen. Nästan två tallrikar yoghurt, en stor smörgås, en pannkaka och mjölk och lite korv slank det ner. Sedan hamnade jag nästan i lite paltkoma... Fast det botades med att hoppa studsmatta i sängen!


Här är jag i mina coola kläder och kepa och kollar på kamelerna. De var mycket roligare än aporna, men de var så långt bort så jag såg dem inte så bra. Kamelerna var precis på andra sidan stenen.

Utflykten avslutades på IKEA och jag fick en ny stol. En barnstol fast den ser ut som en riktig stol. Lite högre bara så jag når upp till bordet. Det var kul inne på IKEA. Jag provade en säng, soffor, en fåtölj och valde köksluckor till vår sommarstuga.

Det har varit en jättemysig utflykt med bara mamma och pappa. Då trivs jag allra, allra bäst.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hallå lilla vännen. Det syns att du har haft det jättemysigt. Nästa gång får du åka till Kolmården och Borås djurpark, där är det också jättekul. Mysigt att du hälsade på mig på jobbet idag. Synd att du klämde fingrarna i lådan bara. Hoppas att de mår bra nu. Kram kram

2010-08-03 @ 17:37:23
Postat av: L'et

Mormor; Ja det var en jättemysig utflykt, men sängen på hotellet var nog bäst ändå:)

Hmm... Lite ont på höger ringfinger har jag allt. Jag har talat om för mamma rätt många gånger idag vart jag gjorde illa mig också och att det till och med kom lite blod... Tänkte hälsa på dig ikväll, men jag tog mamma med mig på cykeln och hälsade på Mamma Mu istället:) Kram kram!

2010-08-03 @ 22:56:18
URL: http://tilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0