Elasticitetsmodulen...

... på magen är på god väg mot brottgränsen...

Vart ska detta sluta? Jag upplever magen större än med L vid samma tid. Fast det är väl så med andra barnet när de kommer relativt tätt. Min mor kanske har rätt i när hon tycker att den är lite bredare än med L också. Jag känner mig bredare när jag ser mig i spegeln.
Det är bra fart på den lilla myran i alla fall och det syns redan nu utanpå magen när h*n rör sig som mest. Då är jag bara i v.21. M har haft förmånen att få hälsa på myran också. Det gjorde han redan i v.18 när vi var i Polen.

Fast... Nu liksom för två år sedan har jag väldiga foglossningar. De kommer och går och just idag känns det rätt bra. Dock inte i lördags. Jag tog en promenad på 2km. Det skulle jag inte ha gjort... Efter det kunde jag bara cykla för att ta mig framåt. Fick testlåna ett höftbälte också och det hjälpte ganska bra. Måste nog köpa ett eget. Igår och idag har jag förutom foglossningar och en låsning i ryggen dessutom haft jordens träningsvärk i låren också. Lite tragikomiskt är det allt. Folk har nog haft roligt åt min gångstil idag skulle jag tro. Stelt vaggande och samtidigt smygandes... Svårslaget!