Letar mobil!

Vad ska man ha för mobiltelefon?
Jag är ju lite prylgalen när det väl gäller, men egentligen är jag urbota less på mobiltelefoner och skulle helst önska att jag slapp äga någon och om jag nu ska ha en så ska det bara gå att ringa och SMS'a och kanske MMS'a.

Men så börjar man kolla runt vad som finns...

Jag ska säga också att telefonen jag har idag har fungerat utan problem i fyra år vilket är ganska lång livslängd på en mobiltelefon som alltid slinger med i väskan, fickan, tappas, sullas med... Men nu har den börjat leva ett eget liv och det är rätt tröttsamt.

Det finns ju hur mycket roligt som helst att välja bland! Om jag tänker efter så vore det ju trevligt med en musikmobil, men å andra sidan lyssnar jag ju inte på så mycket musik i mobilen, fast å tredje sidan så kanske det idag beror på att det är extremt krångligt att få in hela låtar i mobilen. Jag måste ladda in musik på jobbmobilen (som jag inte ens har hemma just nu) och sedan skicka över med bluetooth. För många moment för att man ska ta sig an projektet. Så alltså vore det bra med en musikmobil. Sen är det det här med kamera. I min nuvarande finns en jättedålig VGA-kamera med noll upplösning. Sen finns det nya mobiler med 8 megapixelskameror. Fast vad ska jag med så många pixlar till? För att det är häftigt och roligt så klart! Fast egentligen räcker det med några megapixlar så jag kan ta trevliga kort och MMS'a till M när han är på resande fot. Att det ska ingå fotobloggande i mobilen är också nästan ett krav nu när jag vet om att et finns sådana telefoner. Sen får den heller inte se ut hur som helst. Den ska vara SNYGG och ha bra och snygga menyer.
På förmiddagen idag satt jag och letade roliga telefoner och hittade den här hos Silkesmasken. Men vad kommer den att kosta? Jag vill i alla fall ha den - bara för att ha! Men någon måtta får det vara!

Så snälla hjälp mig! Vad har ni för mobiler och är de bra eller krånglar de? Går knapparna sönder? Eller är det andra fel?