Ledig med lite besviken

Vet ni vad? Idag är det FREDAG! Japp, för jag är ledig imorgon. Det är IKEA som hägrar. Vi ska äntligen, äntligen köpa en ny soffa. Nu kommer vi att ha två likadana soffor i vardagsrummet och den udda soffan kommer att hamna i ”rummet bakom”. Det vill säga vårt datarum.

 

Ledig ja… Sedan är jag ledig till sista januari. Eller där ikring. Det beror på hur det går för det lilla snöret att skolas in hos dagmamma. Det är M’s syster som är dagmamma så det borde inte vara några problem. Fast med tanke på den uppmärksamhet man får på jobbet så känns det som att jag kan vara hemma till sista januari.

Innan jag kom tillbaka i höstas var jag till jobbet och bjöd på fika. Ingen fikade mer än en man som gjorde mig lite kaffesällskap. Fikat följde med hem igen. Idag är det sista dagen på ett par månader och vi har inget gemensamt julfirande. Alltså tänkte jag bjuda till lite och bjuda på enklare fika. Ingen kom, mer än samma man som sist gjorde mig sällskap. Nu finns sju av åtta lussekatter kvar och de följer med mig hem igen. Det känns inte kul att lämna dem. Ja, jag är besviken och det står jag för.