Mer reklam

Nu när jag hemma står TV'n på rätt mycket. Dock bara på förmiddagen. Jag slår på TV'n för att se morgonnyheterna när Lilla Liten äter och sedan får TV'n stå på. Ofta hinner han äta en gång till på förmiddagen och då brukar jag se på Nanny på TV4. Jösses vilka ungar det finns! Jag hoppas av hela mitt hjärta att L inte blir sådan, men det är ju upp till oss som föräldrar. Hur som helst så passerar det en hel del reklam i rutan under tiden man sitter där. Rusta har faktiskt en rätt bra reklam även om den börjar bli lite tjatig, men Bauhaus och Elon får mig att byta kanal.
"Har ni virke, ja alltid till låga priser, jaha har ni höga priser då?, öhh nä..., här påstår de att de har allt och så har de inte ens höga priser"
Blä!
"Men jag sa faktiskt TVÅ cementblandare! och sen behöver jag en större bil att ta hem allt i men det har ni förstås inte, men vi har lånesläp, jaha - jaaahaaa, men Kerstin det kan ju vara kul för dem att ha varsin cementblandare."
Gud vilken tur att det inte finns ett Bauhaus här och om det hade gjort det hade jag slutat att handla där.

Sedan har vi Elon. "Hairdryers, blenders and stuff.... How can you know so much..." och så är det en kille som ser ut som en någorlunda civiliserad Rulle (typ Mulle som Sven Melander gjorde), lagomt rund med pilotbrillor som springer runt bland kampsportsutövande japaner.

Renaults miljöbilsreklam är inte heller speciellt upplyftande.
"Sailing is about being at one with the nature. Gliding across the water without leaving any trace. I dream of the day when cars leave no traces on our planet".

Vaddå miljöskadad...?