Pa!

La', la', la'! Är nu oftast utbytt mot pa', pa', pa'! Men med samma betydelse. Nämnligen lampa. Apan Britt är också pa' liksom pappa. Det mesta är faktiskt pa' som han tittar på, men oftare och oftare kommer det la' och pa' när han tittar på lamporna. Mystratten!

Dagarna ser annars rätt lika ut, fast ändå händer det en helt del. Här om dagen var vi till J&T på föräldrafika. Gash! Vilken god Mariannegrädde J hade gjort! Jag kom genast att tänka på en drink - eller rättade sagt att det skulle vara gott att ha Mariannegrädden på en kaffedrink. Liten tyckte fortfarande att andra barn var lite läskiga, men han satt i alla fall nöjd på golvet en bit bort från mig och undersökte en kakelugn. Han blev heller inte ledsen bara för att andra små bebisar kom i närheten, så han kanske har blivit härdad?

Igår hade jag tänkt att vi skulle vi och bada direkt på morgonen. Runt 8 var tanken att vi skulle röra på oss. Men eftersom simhallen öppnar 06.30 och äventyrsbadet kl. 10 tänkte jag att det var bäst att ringa och höra efter så att barnbassängen öppnade samma tid som övriga simhallen. Jo det gjorde den, men mellan klockan 8 och 14 är bassängen bokad varje dag för simundervisning. Det är inte alltid det är barn där då eftersom de lika gärna kan hålla till i stora simbassängen, men man vet ju aldrig. Dumt att chansa alltså. Ganska exakt klockan 14 klev vi ner till barnbassängen bara för att upptäcka att det var uppbokat för babysim. Jag påtalade att personal i receptionen sagt att det INTE skulle vara uppbokat. Då kom den ena tjejen där ine på att det nog var hon som hade pratat med mig på morgonen.
- Ja, men du undrade ju när man kunde komma och bada under veckorna.
- Det är fredag idag och det är under veckan, svarade jag. Det är ju inte helg.
Då sa hon att vi hade missförstått varandra, men det var nog bara en dålig ursäkt. Vi testade äventyrsbadet istället, men sist vi var där tyckte L att det var för mycket ljud från alla forsar och annat där inne. Den här gången gick det bra och det var ju skönt eftersom vi inte kom in i den andra bassängen. Sonen blev helt galen när han upptäckte att han kunde stoppa in fingret i ett litet hål där det kom ut vatten. Det sprutade åt alla håll när han hade fingret där och han blev så där exalterad som bara han kan bli. Nu ska vi skärpa oss och bada lite oftare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Dina senaste inlägg är klockrena allihop!

Ja ja uppfinn en sådan pillerburk. Jag skulle köpa dussinet av dem direkt. Varje ålder, varje dag med de små är en så fantastisk upplevelse. Även de dagar som blir mindre glada och mer tårfyllda.

Tjejen på badet hade inte så stor koll, dvs ingen alls. Bra påpekat av dig där tycker jag.

L är en intelligent liten kille, gissar att det är en liten tekniker i honom eller ngt liknande.

Mmm Mariannefluff i drink lät farligt... men väl värt att prövas. Får ta en mamma fika utan bebisar då haha. Nu ska jag ta och kasta snorbyxorna i tvätten och kura ned mig brevid T. Hög mysfaktor!

2009-03-22 @ 20:30:12
Postat av: Malin

J; Tack:) Mja... Jag var väl måttligt imponerad av svaret från tjejen. Tur att det gick bra ändå. MEn jag vet att personalen i Maserhallen ofta får rätt mycket kritik. Framförallt gällande temperaturen i duschrummet och att det oftast är så skitigt i omklädningsrummen.

2009-03-23 @ 09:35:18
URL: http://tilia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0