Semestertripp fyra

Lite i halvpanik över att semestern nästan var helt slut, hoppade vi på ett tåg till Stockholm och bodde på - Scandic en natt.
 
Självklart passade vi på att turista i vår egen huvudstad. Vi tog en Hop on Hop off båt från slottet och åkte över till Djurgården. Där hade vi bokat in oss på Hasselbacken.
L föredrog att lyssna på finska...
 
Middag på O'Learys. Popcorn som tidsfördriv. Här strök skådisen Torkel Petersson förbi bakom barnen.
 
Så här glad kan man bli när man kommer in på Skansen!
 
Sommarbarn! Eftersom vi gick in på Skansen runt halv sex på kvällen så hade vi många ytor helt för oss själva. Dessutom var det lördag och många skulle nog till Grönan istället. Men så lyxigt att strosa runt där i lugn och ro. Det var ungefär som när vi var till Ikea och Furuvik tidigare under sommaren. Skillnaden var att det var en fantastiskt vacker och varm sommarkväll.
 
Vi testade så klart allsången! L var lyrisk och ville inte gå bort från scenområdet. Han älskar musik mer än allt annat.
 
I solnedgången innan vi gick mot hotellet. Klockan är unt halv nio på kvällen. Barnen fick en festis, mamman ett glas vitt och pappan en öl. Alla var helnöjda!
 
Dagen därpå tog vi det väldigt lugnt, åkte båt tillbaka till Gamla Stan som vi strosade igenom för att ta oss tillbaka till Centralen och åka hem med tvåtåget. Kort och intensivt och en smula penningslukande, men alldeles, alldeles underbart!
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Mormor:

Vilka härliga bilder på små härliga barn . Ser verkligen att det var en lyckad å skön Stockholms resa . Puss på de små semester firarna

Stormormor

Svar: Ja det var en lyckad resa! Den minsta pratar nästa varje dag om att åka tillbaka till Stockholm.
Kram på er!
Malin

#2 / / Mormor:

Har tittat igenom alla nya härliga bilder å ni har ju gjort en del i sommar , härligt för de små trollungarna att få vara med om olika saker och av bilderna att döma mycket uppskattade . Nu är det nya tag inför en förhoppningsfull lika härlig höst.

Kramar till er
Stor mormor


Svar: Ja det blir nog full fart! Det är kul att de små gillar att resa! Kram kram!
Malin