Avkopplat...

Vi lever ett avkopplat liv hemma just nu. Återigen är det klent med så väl TV som Internet.

 

Internet slutade för ett tag sedan att fungera kvällstid, just när man som mest behöver tillgång till Internet för att betala räkningar och så vidare. Nu fungerar det inte alls. Vi har startat om modemet och grejat, men ingenting hjälper. Enligt leverantören ska det inte vara några fel på uppkopplingen så felet ligger säkert hos oss. Det är bara det att sedan operatören uppgraderade sitt bredband fungerar det inte lika smidigt som tidigare. Det trådlösa nätverket stördes ut och nu verkar modemet också ha gått sönder. De föreslog att vi skulle åka hem till någon annan och testa vårt modem och sedan ta någon annans modem och testa hemma hos oss så vi får väl göra det.

 

Sedan har vi vår TV. Det går troll i den. Fast nu är det inte TVn i sig som är trasig utan satellitmottagaren. Som tur är satte M upp en antenn på taket bara för en vecka sedan eftersom vi tänkte säga upp vårt avtal med Viasat. Efter att ha lånat en mottagare till antennen från M’s syster har vi nu en fungerande TV igen! Det är till och med sovrumsteven som vi inte har fått fart på tidigare som är igång nu. Så nu ska vi bara ordna en till mottagare så har vi TV i vardagsrummet också. Det är inte så många kanaler, men ettan, tvåan och fyran finns i alla fall. Vi ser inte på så mycket annat heller. Och vill man se på annat så finns det ju på nätet. Som vi inte har.

Publicerat i Allmänt
#1 / / Jonna:

Välkommen till vårt liv... ettan tvåan och fyran har vi också numera. Sagt upp resterande kanalerna och sparat in tusen lappen! Internet har vi dock lite socialt...